10.09.2021. Opštinsko veće opštine Batočina je na danas održanoj sednici donelo odluku kojom se raspisuje javni poziv građanima za energetsku sanaciju u domaćinstvima na teritoriji opštine Batočina.
Opština Batočina zajedno sa još 66 lokalnih samouprava učestvuje u projektu finansijske pomoći gradjanima za zamenu zastarele stolarije, izolaciju zgrada, zamenu individualnih ložišta i prelazak na grejanje čistijim energentima.
Ministarstva rudarstva i energetike i opština Batočina sa po 2,4 miliona dinara subvencionišu obnovu stolarije, izolаcije i kotlova građanima na teritoriji opštine Batočina.
Konkursna dokumentacija za Javni poziv može se preuzeti na internet stranici opštine Batočina, a prijave se predaju lično na pisarnici Opštinske uprave opštine Batočina, u uslužnom centru ili preporučenom poštom sve do 1. oktobra 2021.godine.
Za sve dodatne informacije i obaveštenja u vezi Javnog poziva građani se mogu obratiti na kontakt telefon: 034/6841-208 i elektronskim putem na mejl adresu: opstinabatocina@gmail.com.